פילה דג עם שעועית ירוקה ועגבניות צהובות
מתכון לפנתאון, כזה שאפשר להכין כל שבוע מחדש ועדיין לא להשתעמם! כי כל הסיפור פה היא הטכניקה – יוםאחד אפשר בשילוב של קישוא, שום ועגבניות.
מתכון לפנתאון, כזה שאפשר להכין כל שבוע מחדש ועדיין לא להשתעמם! כי כל הסיפור פה היא הטכניקה – יוםאחד אפשר בשילוב של קישוא, שום ועגבניות.
אני לא אדבר הרבה,אם הייתי עולה על במה עכשיו הייתי אומרת "ותודה להוריי שהביאוני וכו"כי אין מה לומר על הדג הזה,הוא פשוט טוב, ככה, כמו
רציתי לקרוא לזה "פסטה תוניסאית של מוצ"ש", כי זה באמת מה שזה,אבל אם אתם לא תוניסאים אתם לא תבינו. שבת זה זמן שלא מפסיקים לאכול
היינו סופשבוע בכנרת, חוף סוסיתא. שכרנו קרוואן וכל היום היינו במים. הילדים עפו, גם אנחנו. היה משהו שקט בזה שאנחנו כביכול בחופשה אבל לא רודפים
בעקרון, הצד שלי בזוגיות מביא את המתכונים. בדיחה קבועה של אלון היא שהוא התחתן איתי בגלל האוכל של אמא שלי.אמא שלי עושה את האוכל הכי
בעקרון, אלון לא אוהב דגים טחונים.. חוץ מבשר טחון הוא לא אוהב שום דבר טחון.הוא לא מבין למה צריך לטחון משהו שעובד מצויין כשהוא לא