♥ חג שמח ובשורות טובות ♥
*בשבוע של פסח ניתן להזמין מוצרים כשל"פ בלבד*
הזמנות לחג השני יתקבלו עד יום שישי ב10:00 ויופצו עד כניסת החג.
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לברק בתנור עם כל הירקות

אני לא אדבר הרבה,
אם הייתי עולה על במה עכשיו הייתי אומרת "ותודה להוריי שהביאוני וכו"
כי אין מה לומר על הדג הזה,
הוא פשוט טוב,
ככה,
כמו שהוא.
בסך הכל דג, ירקות, פלפל ומלח.
אבל לגמרי "מה רבו מעשיך השם"

מצרכים:
לברק או בר ים במשקל 1.5 קילו, שלם, נקי.
ירקות: כל מה שבא לכם, כל מה שיש לכם:
תפוא
בטטה
בצל
עגבניות רגילות או שרי, או צהובות, או כתומות וכו
גמבה
כרובית
כרוב
שומר
תירס
פטריות
שום
פלפל חריף
באמת הכל הולך.

מלח גס, פלפל גרוס, שמן זית.
מה שחשוב זה תבנית גדולה ורחבה.

אופן ההכנה:
מחממים תנור על תכנית גריל עליון, 250-270 מעלות.
אם בחרתם בתפוא ובטטה, אז צריך לאפות אותם 20-30 דקות לפני הדג ושאר הירקות.
מקלפים אותם, חותכים לחצי לאורך ומסדרים בתבנית, שמן זית, מלח פלפל ולתנור.
לאחר 30 דקות, מוציאים, מסדרים את הדג ושאר הירקות בצפיפות (אפשר לחרוץ בדג חריצים בשביל הדאווין).
שוב- מלח, פלפל, שמן זית ולתנור לעוד 20-30 דקות.
מוציאים כשהדג מוכן וכל הירקות צלויים לשביעות רצונכם.

רוצים להפוך למשפחה?

אתם במקום הראשון בשבילנו, ולכן אנחנו אף פעם לא שולחים ספאם ולא מעבירים את המייל שלכם למישהו מבחוץ.

עוד מתוך חוברת המתכונים

מתכונים שעושים שמח בלב וכיף בבטן

הוסיפו לקופסא:

לחצו על הלב כדי להוסיף את הפריט

דילוג לתוכן