פילה לברק צלוי עם עגבניות, כוסברה ושום

לא נעים שכל המתכונים שלי לאחרונה הם מתכונים של 2 דקות.
אל תחשבו שהפסקתי להשקיע בכם,
פשוט נולדה לי בת לפני חודש,
אז אני לא יכולה להתחייב על מתכונים ארוכי טווח.

בינתיים היא ישנה יפה חמסה שום בצל (ותפו"א),
אבל אני לא יכולה לדעת את זה.
אני לא יכולה לדעת, שהיום, ביום שתכננתי לצלם לכם מתכון היא בדיוק תישן טוב ותאפשר לי שעות במטבח.
כי אתם יודעים איך זה מרפי..

וגם,
שישאר ביננו,
אבל המתכונים הפשוטים, אלה שאני מספרת לכם שלקח לי 2 דקות להכין אותם,
הם המתכונים שמכניסים הכי הרבה קהל לאתר.
כולללללם רוצים מתכונים פשוטים.
עכשיו זה לא שאני מפרסמת באתר או משהו,
לא יוצא לי מזה כסף, ולכן לא משנה לי אם אדם אחד יכנס להכין מתכון מסוים או 20,000 (הי מתכון פרגיות בתנור שהכנתי בעשר שניות בלי להגזים).

ובכל זאת זה ממכר.
זה ממכר להעלות מתכון ולעקוב אחרי האנליטיקס,
100 ברגע זה
154 איש ברגע זה
367 איש ברגע זה
וזה עולה.

ואז לראות את הגרף, זה ממכר.
להבין מה עושה לכם את זה,
מה משגע את העולם,
מה הפעם.

אז סליחה מכל מי שנמאס לו ממתכונים של 2 דקות,
שבוע הבא אנסה משהו מסובך.

(ב15:00 הדלקנו פרק של אוזרק
ב15:15 אמרתי לאלון, אני נרדמת ונרדמתי.
ב15:50 הירקות והדגים הגיעו, אז קמתי
הדלקתי את התנור, סידרתי את הירקות והפירות במקרר
16:00 סידרתי את הדגים בתבנית
חתכתי עגבניות, כוסברה, שום
סידרתי על הדגים
צילמתי את התבנית והכנסתי לתנור
ב16:15 מוריה חברה שלי הגיעה וישבתי איתה לקפה קר בחצר).

כמה דגשים:
לגבי הדג: אפשר כל דג שבא לכם. בס, או דניס, מושט, ואפילו סלמון עובד מצוין עם המתכון הזה. אני הכי אוהבת לברק.
לגבי העגבניות: יש עגבניות מעולות עכשיו. אפשר לחתוך איזה עגבניות שתרצו- רגילות, שרי, תמר, צהובות, כתומות וכו. בסופו של דבר צריך כמות של בערך 1.5 כוסות עגבניות קצוצות.

מצרכים:
4-6 פילה לברק
3-4 עגבניות
חופן כוסברה
4 שיני שום
שמן זית, מלח, פלפל גרוס

אופן ההכנה: 
מחממים תנור לתכנית גריל 220 מעלות.
מסדרים את הפילטים בתבנית
קוצצים את העגבניות לקוביות של סלט (אם זה שרי, אפשר לחצות לחצי לאורך או ל4)
קוצצים את הכוסברה והשום.
מערבבים את הירקות בקערה עם מלח, פלפל ושמן זית.

מסדרים מעל הדגים.
כשהתנור חם מכניסים את התבנית בחלקו העליון ל15-20 דקות.
זמן האפיה תלוי כמובן בסוג הדג ובגודלו (דניס פחות שומני מלברק, אז הוא מתייבש מהר יותר, שימו לב).

לבריאות.

Print Friendly, PDF & Email

תגובות

  1. שלום חן. את יודעת כמה זמן דרוש לסלמון? תודה ושבת שלום.

  2. הי.איפה את קונה תבניות כאלה לתנור?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן