פרגיות בתנור שהכנתי בעשר שניות בלי להגזים

זה מתכון בזק אין סיפור.

מצרכים:
פרגיות
2 בצלים
3 תפו"א
מלח, פלפל, חצי כף פפריקה, חצי כפית בהרט, חצי כף דבש, חצי כפית כמון, אפשר קצת סומק, לא חובה.
שמן זית

אופן ההכנה:
שמים את הפרגיות בקערה, רצוי להוריד את השומן, שלא יישרף כמו שלי.
מערבבים יחד עם כל התבלינים ועם מעט שמן זית. לשים היטב מניחים בצד.
מחממים תנור ל180 מעלות עליון תחתון.
קוצצים את הבצל ואת תפוחי האדמה  לקוביות בעובי 1-1.5 ס"מ
מערבבים יחד ומפזרים בתחתית התבנית.
על הירקות מסדרים את הפרגיות, מכסים בנייר כסף ולתנור.
שעה ככה.
אחרי שעה להוריד את הכיסוי ולתת צריבה של 20 דקות בגריל, אבל מאמצע התנור, שלא יישרף.

לבריאות.

Print Friendly, PDF & Email

תגובות

  1. נישמע מופלא. תודה.

  2. יעבוד על הפלטה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן