fbpx

לברק בתנור עם כל הירקות

אני לא אדבר הרבה,
אם הייתי עולה על במה עכשיו הייתי אומרת "ותודה להוריי שהביאוני וכו"
כי אין מה לומר על הדג הזה,
הוא פשוט טוב,
ככה,
כמו שהוא.
בסך הכל דג, ירקות, פלפל ומלח.
אבל לגמרי "מה רבו מעשיך השם"

מצרכים:
לברק או בר ים במשקל 1.5 קילו, שלם, נקי.
ירקות: כל מה שבא לכם, כל מה שיש לכם:
תפוא
בטטה
בצל
עגבניות רגילות או שרי, או צהובות, או כתומות וכו
גמבה
כרובית
כרוב
שומר
תירס
פטריות
שום
פלפל חריף
באמת הכל הולך.

מלח גס, פלפל גרוס, שמן זית.
מה שחשוב זה תבנית גדולה ורחבה.

אופן ההכנה:
מחממים תנור על תכנית גריל עליון, 250-270 מעלות.
אם בחרתם בתפוא ובטטה, אז צריך לאפות אותם 20-30 דקות לפני הדג ושאר הירקות.
מקלפים אותם, חותכים לחצי לאורך ומסדרים בתבנית, שמן זית, מלח פלפל ולתנור.
לאחר 30 דקות, מוציאים, מסדרים את הדג ושאר הירקות בצפיפות (אפשר לחרוץ בדג חריצים בשביל הדאווין).
שוב- מלח, פלפל, שמן זית ולתנור לעוד 20-30 דקות.
מוציאים כשהדג מוכן וכל הירקות צלויים לשביעות רצונכם.

Print Friendly, PDF & Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

השאירו פרטים כדי שנוכל לספר לכם ראשונים על מבצעים והטבות

Open chat
דילוג לתוכן