לביבות קולורבי ממכרות

כל השנה אני מחכה לחנוכה כדי להכין את הלביבות האלה.
אני לא אדבר הרבה כדי שתבינו כמה הן קלות להכנה וכמה הן נחטפות בטיל.

מצרכים:
2 קולורבי גדולים
2 תפו"א בינוני
1 בצל גדול
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
2 ביצים
3 כפות קמח
מלח
פלפל
שמן לטיגון

מגרדים את הקולורבי, תפו"א והבצל בפומפיה גסה. סוחטים את הנוזלים היטב.
קוצצים את הירק ומוסיפים יחד איתו את כל שאר המרכיבים (חוץ מהשמן כמובן).
מערבבים היטב.
מחממים שמן חצי עמוק במחבת רחבה. יוצרים קציצות עם היד או בעזרת 2 כפות ומכניסים לשמן.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה.
סוחטים מעט לימון מלמעלה וזוללים.

Print Friendly, PDF & Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן