משלוחים בכל הארץ והעולם!
הזמנות לסופ"ש מתקבלות עד חמישי ב10:00 | מינימום הזמנה 200 ש"ח
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פתיתים שילדים אוהבים (וגם מבוגרים)

יום אחרון של חנוכה, ובארי ביקש "אמא היום לא לטגן".
שאלתי אותו מה הוא רוצה לאכול, והוא ענה "פתיתים בצורת סביבונים".

אז פתיתים בצורת סביבונים לא היו, כמו שאתם מנחשים, אבל כוכבים כן.
"וגם עם 'ציפס ואני לא אוהב פטרוזליה"

תיק תק תוק תוך 20 דקות כבר היתה לנו ארוחת צהריים טעימה בטירוף. אפילו לי. זללנו את כל הסיר יחד עד שנגמר.
(ואז סבתא איילה הגיעה עם פריקסה).

מצרכים:
1 בצל לבן
1 תפו"א גדול
2 כוסות פתיתים כוכבים
חופן כוסברה קצוצה
מלח
פלפל
שמן זית

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל וחותכים את תפוח האדמה, עם הקליפות לקוביות של 1 ס"מ.
מחממים היטב סיר מתאים, ורק כשהוא ממש חם מוסיפים את שמן הזית, וכשהוא גם מתחמם שופכים פנימה את הבצל ואת תפוח האדמה. (חשוב להקפיד על התהליך כי אחרת תפוחי האדמה ידבקו לסיר ולא יטוגנו כראוי).
מטגנים על אש גבוהה תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל מטוגן ותפוחי האדמה כמעט רכים וקצת שחומים מבחוץ.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד כשתי דקות תוך ערבוב.
מוסיפים את הכוסברה, מלח ופלפל וערבוב נוסף.
שופכים 2 וחצי כוס מים, מנמיכים את האש וסוגרים. מדי פעם פותחים ומערבבים עד שנגמרים כל הנוזלים.

 

בתאבון (:

רוצים להפוך למשפחה?

אתם במקום הראשון בשבילנו, ולכן אנחנו אף פעם לא שולחים ספאם ולא מעבירים את המייל שלכם למישהו מבחוץ.

עוד מתוך חוברת המתכונים

מתכונים שעושים שמח בלב וכיף בבטן

הוסיפו לקופסא:

לחצו על הלב כדי להוסיף את הפריט

דילוג לתוכן