עוגיות טחינה מטריפות

7 בדצמבר 2016

לפני חודשיים זכיתי ופגשתי את יובל.

לא על השבילים, אלא מפגש של ממש. מפגש של ממש שלא היה קורה בשום דרך אחרת, לא הייתי פותחת את ליבי לראות ולגעת באדם שחייו כה שונים משלי.

הוא קם בבוקר, ומתחפש לאשה.

***

בעברית של ימינו קוראים לזה "דראג קווין", אבל בכלל זה לא משנה, כי ליובל קוראים יובל, ויובל הוא כמוני כמוך- אוהב וכועס ורגיש ורואה טלוויזיה.

אני חולה על יובל, הוא אחד האנשים המצחיקים שיצא לי לפגוש, יש לו הומור עצמי משובח ואין לו שום סנטימנטים של אגו. הוא חבר של כולם בלי שום גשרים וחוצצים, ובתקופה הקצרה שהכרנו, למדתי ממנו כל כך הרבה דברים טובים על החיים,

וגם את העוגיות האלה, שאתם פשוט חייבים חייבים להכין!

כשביקשתי ממנו מתכון לעוגיות מהירות הכנה וטעימות הוא ישר שלף את המתכון הזה, ואמר "את חייבת להכין אותם! כל מי שטועם אותם מבקש את המתכון! הן נחטפות בטיל!"

יובל כמו יובל, די אוהב להגזים, אז אמנם הכנתי את העוגיות, אבל הייתי לגמרי סקפטית לגבי התוצאה הסופית- בסך הכל עוגיות טחינה..

אבל!!!!!! תשמעו, הן פשוט מטריפות! כל מה שיובל אמר התברר כנכון- הן נחטפות עוד לפני שאני מספיקה להעביר את הצנצנת מהמטבח לסלון!

כולה עוגיות טחינה, ובכל זאת העוגיות טחינה הכי טעימות וזורמות שתכינו בחייכם!!

מצרכים:
500 ג קמח לבן
1 שקית אבקת אפיה
200 ג סוכר
150 גרם חמאה רכה
1/3 כוס שמן זית איכותי
1 כוס טחינה גולמית מתוצרת טובה
צנוברים

מערבבים את כל הרכיבים בקערה לבצק אחיד. מגלגלים כדורים קטנים ומועכים אותם מעט בין כפות הידיים.
מפזרים צנוברים בצלחת,
טובלים כל עוגיה בצנוברים ומסדרים בתבנית.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להשחים. מצננים ומעבירים לקופסא אטומה.

טיפ שלמדתי מצבי-
אם שכחתם להוציא חמאה מבעוד מועד, אפשר לרכך אותה במיקסר, עם וו גיטרה על מהירות גבוהה. פשוט לערבל כמה דקות טובות עד שקערה כבר לא קרה והחמאה רכה.

קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני

רוצים להרשם לאחת מהסדנאות הקרובות?

מלאו את פרטיכם בטופס זה: