משלוחים בכל הארץ והעולם!
הזמנות לסופ"ש מתקבלות עד חמישי ב10:00 | מינימום הזמנה 200 ש"ח
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

יום ראשון זה היום של הפסטה והפתיתים.
זה מן יום כזה שאני אוספת את שבוע שעבר ונערכת לשבוע החדש.
ביום כזה אין לי זמן לארוחות צהריים ארוכות שלבים ומסובכות, ואני אסירת תודה לאלוהי הפסטה והפתיתים.

לפני כמה חודשים העליתי  לסטורי באינסטגרם (אתם עוד לא שם??? chen_koren555) סרטון של בארי זולל פסטה במהלך ספונטני ביותר. כמות ההודעות שקבלתי מכם עם בקשות למתכון לא אפשרה לי להישאר אדישה.

מאז אני חייבת לכם את החוב הזה: מתכון מסודר לפסטה של ילדים.
אז הנה, באהבה.

מצרכים:
1 בצל לבן גדול
רבע כוס שמן זית
כפית פפריקה
7 עגבניות בשלות גדולות
כפית מלח
חצי חבילה ספגטי שאוהבים

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ושמים בסיר רחב יחד עם רבע כוס שמן. סוגרים את הסיר ומאדים עד להשחמה, על אש נמוכה, בערך 20-30 דקות. הבצל יוציא את הנוזלים שלו וגם את המתיקות, והמתיקות הזאת היא חשובה לנו.
מוסיפים את הפפריקה ומערבבים.
מגרדים את העגבניות בפומפיה ומוסיפים לסיר. מבשלים על אש נמוכה כשעה, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את המלח ו2 כוסות מים.
כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומערבבים כשהיא מתרככת מעט.
הרעיון הוא שהפסטה תספוג את הנוזלים וכך הרוטב לא יהיה נוזלי מדי.
אם כל הנוזלים התאדו והפסטה עוד לא מוכנה תוסיפו מים בהדרגה עד שהפסטה תהיה מוכנה.
חושב לא להוסיף המון מים בבת אחת כדי שתגיעו לאיזון המדויק בין הרוטב לפסטה.

לבריאות (:

רוצים להפוך למשפחה?

אתם במקום הראשון בשבילנו, ולכן אנחנו אף פעם לא שולחים ספאם ולא מעבירים את המייל שלכם למישהו מבחוץ.

עוד מתוך חוברת המתכונים

מתכונים שעושים שמח בלב וכיף בבטן

הוסיפו לקופסא:

לחצו על הלב כדי להוסיף את הפריט

דילוג לתוכן